Efterrätt,  Familjeliv,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Vitmålad ram till dessertbordet

God morgon

Just nu har jag många project eller drömmar om project som jag vill göra. Ibland har jag total idètorka och det kan gå lång tid utan att jag varken  pysslar eller bakar. Men nu när december månad är i antågande så lever den kreativa sidan i mig upp lite extra. Idéerna är många och tiden är knapp och kommer inte att räcka till att göra allt jag vill till jul. Jag får istället se det som ett långsiktigt project med allt julpysslande. Jag vill sy vimplar julstrumpor, stoppade hjärtan, göra vackra godisstrutar och en massa annat roligt. Jag får göra så att jag skriver ner allt jag vill göra i en liten bok en sorts julbok. Jag började redan igår med att skriva ner lite favoritrecept till julen i den, (ska visa bild på den lite senare). Med ena ögat på Beckfilmen igår på tv:n och det andra i skrivboken började jag skriva i familjens blivande julbok. Hade en liten dröm om att när barnen är stora och jag är en gammal tant och de frågar – Morsan har du något bra recept på lussebullar -ja svarar jag med lite knackig röst. -Titta i den röda julboken. Men en sak som jag vill göra denna månad är ett vackert vintrigt dessertbord på vårt sideboard i matsalsrummet. På bordet kommer jag att ställa en stor vitmålad ram som jag målat nu på morgonen, den ska målas en omgång till, sen ska det göras vimplar och fjärilar i tårtpapper. Vi får se hur det blir men nu är projectet igång och jag har två veckor innan det ska vara klart. Spännande.

Ha en mysig måndag

kram sanna

2 Comments

  • Maya

    Åhh så fin den blir!
    pyssel är kul, men idag har jag varken ork eller lust till något, röjt efter stormen … fick ta ledigt från jobbet och fixa 🙁 inte kul men nödvändigt ont!

    • Sanna

      Tack Maya inte alls kul att stormen ställt till det för er.Här har det också blåst en del,men inte fullt så mycket som hos er. En bamsekram till dig Kram Sanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.