Baka,  Familjeliv,  Fika,  Måltid,  Mellanmål

Våfflor till mellis & ladies night

Hej allihopa den här veckan är det full rulle.Jobba,städa,tvätta,fixa,feja,greja,planera med mera och på fredag då ska jag mina 3 systrar och svägerska och mamma på Ladies night.Vår kära mamma fyllde 60 år i maj och då fick hon en ladies night kväll i present av oss.Alla är vi jätteladdade för en kul kväll tillsammans.Mail som skickas fram och tillbaka,vad ska du ha på dig?kjol,klänning,byxor?frisörtider bokas.Jag ska till frissan i morgon jag.Jag har fixat barnvakt så jag kan göra mig fin i lugn och ro och lyssna på musik på högsta volym.Det ska bli superkul.För att prata om  något annat har jag även kommit på att jag behöver större grytor i köket.Barnen växer så det knakar och äter massor så härom dagen gjorde jag dubbel sats våfflor,tog 1 h och 30 min att steka alla våfflor till mellis.Men det var det värt för vad gott det är med våfflor grädde och sylt.Nu måste jag kila vidare.
Ha en bra dag
kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.