Familjeliv,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel

Vita kottar och strålande jul

Hej allihopa

Jag vet att det är fler än jag som längtar mer och mer till december och juletid.Så jag tänkte att jag faktiskt kan berätta lite om mina julförberedelser så här i oktober.I somras plockade jag en hel del kottar som jag tog in och lät dem torka på tidningspapper.För några veckor sedan sprayade jag kottarna med vit sprayfärg,jag gjorde det utomhus när vi var i stugan.Man bör vara utomhus för det luktar otroligt starkt med sprayfärgen.Kottarna ska jag ha och dekorera med här hemma. Julelängtan är extra stark idag för här hemma vankas det Janssons frestelse till lunch.Anledningen att jag börjar så här tidigt med julförberedelserna  är att snart rullar veckorna på fortare än man anar och helt plötsligt är vi i december månad  .Så lite småpyssel i taget är min melodi i år.På bilden kan ni se en gammal chokladask som jag “pimpade” till förra julen och en liten jultavla jag gjort med hjälp av stämplar,canvasduk,och röd färg och klisterbård.

Ha en mysig söndag

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.