Familjeliv,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel

Plockar fram lite jul

God morgon

Nu har jag  börjat lite smått med att ta fram lite julsaker och börjat dekorera vårt matsalsrum. Temat kommer nog bli lite rött och vitt tror jag. Tre stycken paket till vår familjekalender är nu inslagna i fint papper som jag hittat på ICA Maxi. Jag köpte även lite tårtpapper. På tårtpappret gjorde jag en liten påminnelse till mig själv för att komma ihåg vad som är i paketet. Ett litet p som i pyssel har jag målat på pappret. Nu återstår det att göra tjugoen stycken paket. Det är så kul att planera och göra det här tycker jag.

Ha en mysig onsdag
kram sanna

2 Comments

 • Jea

  Hej!
  SNÄLLA, du är en ängel om du berättar vad som är i paketen!!! Jag behöver bra tips på paketkalender, helst såna saker som man kan göra med barn, pyssel och mer inredning inför jul.
  TACK på förhand!
  Jea

  • Sanna

   Hej Jea 🙂 I det tre paketen på bilden har jag slagit in tre stycken olika sorters pysselböcker en med scrapbookingtips,en hur man gör fina kort och en bok med kort som man laminerar med pressade blommor och så.I ett paket kommer jag att lägga biobiljetter och i ett kommer jag lägga massor av goda tvålar,schampoo,insmörjnings kräm till en spadag i december.Jag har några paket kvar att inhandla till vår kalender så i november åker jag och min syster till ullared.Där kommer jag även inhandla tavellister som min familjekalender ska stå på.Jag kommer lägga ut fler inlägg om vår familjekalender och lite mer jultips.
   Ha en bra dag kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.