Dryck,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Godis,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel,  Upplägg

Små hus till te och godis

I helgen har Saga, Alfred och jag pysslat lite. Vi har gjort små hus av mjölkkartong. Just nu är det vårt favortitpyssel. Det är så mysigt och lite charmigt att ge bort dessa små hus fyllda med ett gott lösviktste, mumsiga chokladpraliner eller kanske halstabletter till vännen som ligger hemma och är förkyld. Man blir lite småkär i dessa hus. Har gjort dessa tidigare men då målade jag husen för hand och  det blir också fint men tar alldeles för lång tid. Då är det bättre att klä husen i gammal tapet, gamla vykort, färgat papper, scrapbookingpapper eller gamla serietidningar. Mjölkartongerna  har vi klippt så att det blir gavlar och tak. Sen jag tog bilderna har vi hunnit att göra många hus men jag tänkte att jag visar våra första vi gjorde. Jag försöka hinna med att göra en beskrivning för er som vill göra likadana hus.

Ha en fin måndag

Kram Sanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.