Familjeliv

Storhandla med cykeln

Ja som ni vet så har ju jag inte tagit körkort än.Det är en sådan där sak som jag hela tiden skjuter framför mig.Körkortsböckerna finns här hemma ibland lägger jag fram dem och tänker att nu ska jag minsann ta tag i det, men nä det tar liksom stopp.Jättelarvigt jag vet men jag väntar på att min envishet någon dag ska säga till mig att nu ,nu är det dags.Vem vet kanske i morgon.I alla fall nu har jag vart och storhandlat med min cykel ,tjohooo.Kände mig lite som Hedvig när jag susade hemåt med 5 kassar på styret, ni vet i hon från A-Ö som man tittade på när man var liten.Jo jag köpte en  fin underbar rosa och vit prickig vaxduk på ica maxi för att piffa till det lite i köket det blev lite vaxduk över så de ska jag sätta i svarta ramar och ställa på tavellisterna tror jag. Idag blir det en av mina favoriter till lunch.Fiskbullar i hummersås med potatis och pepparot.

Ha en bra dag

Kram sanna

 

 

2 Comments

 • BeaJea

  Fiskbullar med potatis är min favoritmat oxå 🙂
  Jag hoppas att du kommer att ta tag i körkortet… DET är FRIHET och sparar tid om något:-)
  Ha d
  Jea

  • Sanna

   ja körkortet ska jag bara ta tag i känner jag skulle ju underlätta enormt mycket.Blir nog en hel del fiskbullar här hemma kommande tiden.Så vi får ihop till 8 stycken burkar att pimpa till kakburkar tänkte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.