Baka,  Pyssel,  Upplägg

Gör små kakburkar

Igår blev det fiskbullar till lunch och två tomma konservburkar att pyssla med.Så igår kväll limmade jag vaxduk på en av burkarna.Min tanke var så här att jag ska göra små kakburkar.Tänk i sommar eller när som helst man får fika besök att ställa fram varsin liten kakburk med tex drömmar eller  andra små goda kakor i .Lite lycka.

Ps.Vaxduken med det vackra rosenmönstret  köpte jag på ica maxi 🙂

Kram sanna

 

4 Comments

 • Rebecka

  Fin vaxduk 🙂 Köpte en likdan för några dagar sen också, komiskt att vi båda köpte samma, men den är ju såå fin! Bra tips där med att sätta runt konservbruk och ha kakor i, mycket fint 🙂 Ha de! // Rebecka

  • Sanna

   Hahaha 🙂 va kul! ja jag blev lite kär i den när jag stod och valde en prickig duk till köksbordet.Så tog och köpte en liten bit vaxduken med rosor på att pyssla med :)Ja kakburkar måste du göra jättekul och fint och ta fram när man har fikabesök 🙂

   Kram sanna

 • Madelene

  Har du gjort nått med kanten som är inuti som blir så vass?
  Är det tårtpapper som du har i? Hur har du gjort det?
  Det är så snyggt och så smart, Så mysigt att få en sådan här när man ska på fika 🙂
  Underbar blogg som vanligt!
  Madelene

  • Sanna

   Hej Madeleine 🙂 mina burkar hade ingen vass kant men går kanske att “banka med en liten hammare eller klämma till med tång för att få det slätare :)Med tårtpappret gjorde jag så att jag klippte bort det vita och behöll(spetsen)sedan stoppade jag i spetsen i burken.Tycker man att det blir för mycket tårtpapper kan man klippa bort en bit. Vad du är gullig,jag ska spara så jag i alla fall har 6-8 burkar här hemma.Sedan är det bara att fylla med bakade eller köpekakor när man får besök.

   ps. jättekul att du gillar min lilla blogg:)

   Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.