Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Pyssel,  Tårtor,  Tavlor,  Upplägg

Marängtårtor, fjärilsdekorationer & skyddsänglar

Godmorgon

En lugn och skön helg har vi haft.Har tagit mig tiden och målat två stycken skyddsänglar.En till Albins kompis Tim i födelsedagspresent och en till Fredrica som vann en liten “guardian” på min facebooktävling. Tycker det är såå kul att måla dem.På Lördagsmorgonen gick jag upp tidigt och blandade ihop lite kristyr sedan spritsade jag fjärilsvingar på bakplåtspapper,de fick torka under dagen sedan lade jag dem i små burkar.Gårdagen tillbringade vi i stugan med att grilla korv & köttbullespett och mumsa på marängtårta med banan och hallon i solen.På våra skedar skrev jag bokstäverna M A R Ä N G med en vit blackboard penna.Lite kul när vi skulle fika och alla hade varsin bokstav och fick klura ut vilket ord de tillsammans bildade.
Ha en bra dag

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.