Pyssel

Save food med Toppits

Här om dagen fick jag ett litet paket ifrån Toppits i paketet låg det 3 olika produkter som jag ska prova.Igår provade jag Toppits zipper med platt botten (påsar som försluts med blixtlås).Jag bakade chokladmuffins igår och alla muffins åt vi inte upp då var det perfekt att lägga muffinsen i en zipperpåse och frysa in.Bara att öppna påsen med blixtlåset och försluta den på samma sätt.Så ringer det på dörren nu och jag får fikagäster kan jag snabbt och smidigt ta fram så många muffins jag behöver .Ska man “save food” så är det viktigt att man har bra produkter att förvara dem i och att det ska vara enkelt att använda dem.Jag som är en picknicktjej kommer garanterat att använda dessa påsar nu i sommar.
Gå in och gilla toppits facebooksida så donerar toppits 10 kr till stadsmissionen för var och en av de första 2000 personer som tar ställning för en bättre mathantering via facebooksidan http://www.facebook.com/Toppits.se.Toppits har ett stort urval av produkter för matförvaring för hushåll, som till exempel förvaringsboxar, frys- och plastpåsar, aluminiumfolie och plastfolie.
Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.