Efterrätt,  Fika,  Måltid,  Mellanmål,  Nyttigt,  Picknick & Knytkalas,  Upplägg

Cocktailpinnar med ost & vindruvor

När jag gick i tvåan på lågsstadiet skulle klassen ha knytis alla barnen fick välja vad de ville ta med och bjuda på.Mamma lät mig bestämma alldeles själv och jag bestämde att tandpetare med ost och vindruvor de ville jag ta med på knytkalaset.När andra barn lekte att de bjöd på saft och bullar lekte jag ost,vin och kex.Jag var nog redan då en liten drömmande romantiker.Så jag tog med mina tandpetare med ost och vindruvor som mamma och jag hjälptes åt att göra till skolan.De andra i klassen hade med sig allt ifrån knäckäpplen till nybakade kanelbullar och det doftade ljuvligt i klassrummet av allt nybakat.Jag ställde mitt lilla fat bland alla bakverk och det var faktiskt ingen annan än jag som åt,fröken kanske.Mina alldeles egna tandpetare med ost och vindruvor.En av mina favoriter fortfarande så klart.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.