Loppisfynd,  Pyssel,  Tavlor

Gör fina cupcaketavlor av en pappersmugg från Clas Ohlsson

Idag var jag på stan och gick till Clas Ohlson för att köpa ett nytt akvarellblock.Jag hann inte komma in i affären innan jag skådade de finaste kaffemuggarna i papp man kan tänka sig.Kaffemuggar med cupcakes på, så de köpte jag också .När jag kom hem var jag lite på pysselhumör.Jag tog en av pappersmuggarna och klippte ut några av muffinsen och gjorde små gulliga cupcaketavlor.
Kram sanna

Minicupcake tavlor
Liten vass sax
pappermugg med cupcakes på (clas Ohlson)
Vitt bakrundspapper
Små ramar(karlssons)

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.