Okategoriserade

Rödbetscarpaccio med torrostade solrosfrön, romansallad och pepparrotskräm

Rödbetscarpaccio är min favorit som vegetarisk förrätt och jag har gjort den tidigare, då såg den ut såhär. Idag lade jag upp de tunt skivade förkokta rödbetorna på större tallrikar i en cirkel. Till det blev det en kräm på philadelphiaost smaksatt med pepparrot som jag klickade ut med jämna mellanrum ovanpå rödbetorna. Jag dekorerade med bitar av romansallad enligt bilden och strödde över torrostade solrosfrön och lite rosa Himalayasalt samt några droppar Crema di Balsamico Bianco. Mycket smak, salt, krispigt och nötigt. Nästa gång ska jag prova att färga pepparrotskrämen med lite rödbeta eller grön ärta. Det är fint med färg. Nu ska jag baka ut min dinkeldeg som ligger och väntar i kylen. Tänker det ska bli små kalljästa kuvertbröd. Ha en fin kväll.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.