Måltid,  Upplägg

Planksteken bidde inget bra…men den blev fin :)

I Lördags hade vi bestämt att plankstek skulle det bli till kvällen.Bara jag och Johnny hemma och lilla Love.Jag stod länge och pysslade med planksteken åh vad gott det skulle bli.Lite så där lycklig för att jag lyckats spritsa lite fint med en fryspåse(Äger ingen sprits). Jag dukade fram varsin kall öl och en rykande het plankstek,med jättegott potatismos och smörstekta kantareller.De här skulle bli toppen.Satte grillbesticken i köttet och började såga och provade tugga men det var tvärstopp.Köttet var jättesegt och jag blev lite besviken såklart,hade verkligen lagt ner min själ i maten.Nästa gång använder jag inte ryggbiff,då får det bli lax istället.Men plankan vart fin ialla fall så det är jag glad för .
Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.