Baka,  Efterrätt,  Måltid,  Mellanmål,  Upplägg

Choklad-pannacotta till buffén

Saker som går lätt och smidigt att göra det tycker jag om.Jag ville piffa till en tråkig tisdag med att göra lite efterrätt så jag tittade igenom mitt lilla skafferi.Bland florsocker och pärlsocker hittade jag ett paket med Gelésocker Multi.Det bästa var att när jag vänder på paketet står där precis hur man gör enkel pannacotta.Så jag följde receptet på baksidan av paketet.Pannacottan hällde jag upp i champangeglas.Lite spraygrädde,en kvist citronmeliss och lite kakao på toppen.Verkligen jättegott.Nästa gång ska jag göra vaniljpannacotta med hallon till.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.