Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel

Pepparkakshjärtan till granen

Nu är det ju inte så många dagar kvar innan man ska klä julgranen.Jag tycker det är kul om alla som kommer hem till oss i jul får en pepparkaka med sitt namn på.Lite mysigt framför allt för barnen att hitta sitt namn på en pepparkaka.Jag har gjort en pepparkaka till min systers lilla hund Rocky också.Nu har jag skrivit hälften av alla namn med kristyr på pepparkakor som ska upp i granen,så det blir att göra en omgång till.Sen ska jag fixa ett vackert band att hänga dem i.Några pepparkakor kommer jag bara skriva fina ord på.

kram sanna

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: