Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel

Pepparkakshjärtan till granen

Nu är det ju inte många dagar kvar innan julgranen ska kläs. I år kommer hela stora familjen hem till oss och jag tycker det är kul om alla som kommer får en pepparkaka med sitt namn på. Lite mysigt framför allt för barnen att hitta sitt namn på en kaka. Jag har även gjort en pepparkaka till min systers lilla hund Rocky också. Nu har jag skrivit hälften av alla namn med kristyr på mina pepparkakor som ska upp i granen. Det blir att göra en omgång till. Sen ska jag fixa ett vackert band att hänga dem i. På några av pepparkakorna kommer jag bara att skriva fina ord på som man blir glad av.

Det är även fint att använda dem som “placeringskort”.

kram sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.