Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord

Knäckstrutar med choklad och mandel

Igår så gjorde jag lite knäckstrutar,jag har ju en liten dröm om ett underbart dessert bord till jul.Så det är bäst att börja.De här knäckstrutarna kommer finnas på mitt dessertbord och massor annat gott.Jag har gjort så att jag använde chokladknäckreceptet som finns här på picknickkorgen.Jag kokade knäcken lite extra länge för att få den lite hårdare.Sedan rullade jag små strutar av smörpapper och stoppade ner dem i en kastrull som jag fyllt med strösocker.Detta för att strutarna ska stå stadigt när man häller i smeten.Sedan hällde jag i smeten inte riktigt ända till kanten och strödde över hackad mandel.Till klubbpinnar använder jag halva grillpinnar i trä som jag sätter en liten kula på.Hittade lite snöre i min låda som jag gjorde små rosetter av och satte på pinnarna.Tycker det vart lite gulligt,gammaldags och lite romantisk.Som jag vill att det ska vara.Stina provsmakade igår och tyckte de var jättegoda.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.