Loppisfynd,  Pyssel,  Tavlor

Matbildstavla i köket

Godmorgon allihopa

När jag fyllde år fick jag en skrivare av min underbara familj.Har sagt det någon gång förut men jag är så glaad för den.Till skrivaren fick jag fint fotopapper så igår var jag tvungen att prova.Jag kan säga att jag gillade min skrivare mycket innan och nu är jag helt kär i den.Åh vilka fina klara bilder den skrev ut.I år är det många i min familj som fyller jämnt och min allra bästa vän gifter sig i vår.Fototavlor av mina bilder som jag fotat själv kommer jag nog att ge bort tillsammans med en annan rolig “projektgrej” som jag hållt på med lite nu och då en längre tid.Talar inte om nu vad det är det kommer jag visa så småning om här på bloggen.Igår letade jag bland mina”matbilder” och hittade en på min favoritfrukost vaniljyoghurt med frysta jordgubbar och blåbär.Jag skrev jag ut bilden och satte in i en svart ram.Nu står min alldeles egna fototavla och inspirerar på tavellisten i köket.Jag låter säkert lite mallig men det är jag inte bara lite stolt över mig själv att jag är så envis för några år sedan kunde jag ingenting om datorer eller att fota.Det med tekniken är inte riktigt min grej.Många tårar har det blivit under tiden och många samtal till min tekniska support(mamma heheheh)men till slut har jag lärt mig.Så idag är jag lite stolt ,en härlig känsla.

Ha en bra dag

Kram Sanna

 

One Comment

  • Sanna

    Hej Anna-Karin vad kul att du hittade till min lilla blogg 🙂 och vad roligt att du gillar min fototavla ,såklart att du får köpa den om du vill.Tycker jag är jättekul(skiner som en sol) skriv ett mail till sannaspicknickkorg@gmail.com om vilken storlek på tavla du önskar och så.Så ordnar jag det.Just att ta matfoton och bakfoton är lite av min passion 🙂

    Ha en mysig kväll och ett bra Fredagsmöte på jobbet.
    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.