Dryck,  Familjeliv,  Fika,  Måltid,  Mellanmål,  Nyttigt,  Upplägg

Fruktsallad och filmjölk – frukost i ett glas

Godmorgon godmorgon

Jag lovar mig varje år att jag ska bli bättre på att äta frukost på morgonen men jag är urdålig på det ,jag är mer en brunchmänniska tror jag som helst kombinerar frukost och lunch .Funderar just nu på Loves kalas jag tror att vi ska busa till det lite och göra något annorlunda och ha just ett brunchkalas eller frukostbuffékalas för släkten då han fyller 2år.Jag tror att det kan bli rätt så mysigt.Nu är det bara att göra en liten brunchmeny  och planera lite.

Ps.I fruktsalladen på bilden har jag i honungsmelon,apelsin,äpple,banan och russin.Till det filmjölk.

Ha en bra dag

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.