Familjeliv,  Pyssel

Titta in hos Sofias Hus

Godmorgon allihopa

Visst är det så att när det är ett nytt år så börjar man alltid planera för nya hemmaproject.Man vill ha lite nytt och fint hemma.Kanske lite nytt porslin eller nya vispskålar.Då tycker jag att ni ska passa på att kika in hos Sofias hus.En jättemysig liten webb butik med inredning för hemmet.Finns så mycket fint titta här tex.Riktigt sådant Leila bakar porslin.Jag kommer garanterat att låta några av dessa fina saker flytta hem till mig under våren.Tårtfatet jag använde till Albins jordgubbstårta på vår dessertbuffe kommer därifrån och det är så vackert tycker jag.Nu står det som prydnad på vårt sideboard här hemma.Nu ska jag berätta något superkul. Just nu har ni alla mina Sannas picknickkorgen läsare 15% rabatt på ett helt köp inne hos Sofias hus.Ange rabattkod:Sannas picknickkorg i kassan så dras rabatten av.Klicka här för att komma till Sofias Hus.

Ha en underbar dag

Kram Sanna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: