Familjeliv,  Pyssel

Lycka är ett litet paket i brevlådan

Idag är en sådan dag då man känner sig lite lycklig.Jag kan inte sätta fingret på vad det är men det är en sådan här dag då man har fått mycket gjort under dagen,min energi är tillbaka.Den stora högen av viktvätt finns inte längre kvar,barnen och jag har varit på långpromenad de har studiedag idag och det har vart supermysigt.Barnen har pratat och jag har haft tid att lyssna.Som en extra bonus  på dagen fick jag ett litet paket från Arla,jag provbakade en blåbärspaj för en tid sedan och fick en kokbok som tack.Otroligt lycklig blev jag över den då jag samlar på kokböcker och den här var jättefin med underbara bilder.Nu längtar jag till julen ännu mer.Lycka är en bra dag och ett litet paket i brevlådan.

Ha en mysig måndagskväll

kram Sanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.