Familjeliv,  Pyssel

Vårt lilla hemmaspa i ett alldeles vanligt badrum

Godmorgon allihopa

Utanför mitt fönster så öser regnet ner,grått mulet och trist.Men det gör inget för idag är det onsdag och hemma hos oss innebär det “mitt i veckanmys” och att vi har spa här hemma.Vi bor i lägenhet så vi har inget extravagant badrum,utan ett alldeles vanligt badrum med ett litet badkar.Barnen älskar  att ha spa,det doftar härligt i badrummet av tvål  och badsalt som doftar melon och blåbär .Jag har gjort så att jag har hängt zinkbehållare (ikea) egentligen avsedda för kök och bestick och örter tror jag .Jag har hängt upp dem på självhäftande krokar i badrummet och lagt en fryspåse i varje(för att slippa kladd i zinkbehållarna,bara att byta påse om det behövs.)I en behållare har jag lagt ansiktsmasker och ansiktsskrubb(till lilla mig) och i en har jag lagt olika små minitvålar och i två stycken har jag hällt i badsalt och lagt i två stycken zinksskopor.Jag försluter påsarna med badsalt med en klämma efter vi tagit badsaltet så inte det blir en massa fukt där i.Så ikväll blir det spa. Alfred har bestämt att han vill börja med spa och igår stod han och Saga länge i badrummet och luktade på alla små tvålar.-Vilken ska du ha i morgon?hörde jag från badrummet.Spa behöver inte vara  dyrt man behöver inte köpa de dyraste krämerna och dyraste badbomberna att lägga i badkaret .Man får enkelt en känsla av vardagslyx med lite goda tvålar och lite tända ljus  och man  känner sig lite ompysslad.Så varje onsdag har vi spa här hemma.Sedan åker mysdressarna på och vi myser framför tvn en stund innan läggdags.

Ha en mysig Onsdag

Kram Sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.