Högtid,  Pyssel,  Tavlor

En “dalahäst” tavla till barnens rum

Hej Allihopa

Jag berättade i gårdagens inlägg om att jag rensar röjer och förändrar lite här hemma.Albin och Alfreds rum är så gott som klart.De fick en jättefin vitrin/tvbänkhylla i furu förra veckan av min systers svärmor Mona.Den ska jag vitlasera framöver.Alfred ska få en sängstomme och en gosig matta skulle jag vilja ha där innne också.Nu har jag lite smått börjat fundera på Sagas och Loves rum.Två gungstolar kommer hem till oss nästa vecka som ska finnas i deras rum med varsin fårskinnsfäll på.Sedan ska jag sätta upp två sådana “dalahästtavlor” som jag gjort(se bilden nedan)En stor gosig matta vill jag att de ska ha med.Ja nu ska jag fortsätta med att fixa och greja.
Vi hörs snart igen.Ha det gott så länge.
Kram Sanna

2 Comments

    • Sanna

      Tack Linda va du e söt :)Jag hoppas deras rum blir som jag tänkt mig med gungstolarna,tycker som du att det är lite mysigt med just gungstolar.I min tanke kan jag sitta där med Love i knät och läsa sagor för Love innan han ska sova :)ja vi får se hur resultatet blir.visar bild när det är klart.Hoppas du har haft en mysig helg.Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.