Familjeliv,  Pyssel

Rensa, röja och förändra

Hej allihopa

Ber lite om ursäkt för min bloggfrånvaro.Just nu håller jag på att rensa,röja och förändar lite här hemma.Tänk vad saker man har som inte används som kanske någon annan skulle ha glädje av.Känns lite onödigt att bara spara för sparandets skull även om jag är lite av en samlare.Så nu har jag gett mig själv en spark i baken och betar sakteliga igenom förråd och garderober här hemma det kommer ta tid men kommer kännas otroligt skönt när det är klart.Utöver det så tar vardagen mycket tid och det har blivit en hel del måla guardian Angels på kvällarna.Min energi går på sparlåga just nu så pyssel & bak ligger inte så högt på prioriteringslistan.Men jag lovar när jag är klar med mitt rensa och röj project kommer det att bli mycket pyssel och bak och den gamla Sanna med full energi är tillbaka.Det finns en bok som heter just RENSa,RÖJ och FÖRÄNDRA som jag tycker är jättebra.Mycket bra tips i den.
Ha det gott så länge
Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.