Pyssel,  Upplägg

Lavendel till mor

Igår var jag och Lisa ute och gick med Love och hennes nyfödda lilla bebis Gabriel.Världens sötaste lilla kille.Han är så gullig för han föddes med massor av hår och har till och med frisyr,en liten tuppkam.Vi tog en liten promenad till blomster affären och tittade på alla fina saker .Lisa hittade två fina blommor i söta små krukor och jag hittade en stor lavendel.Jag har länge velat prova att göra lavendel socker så direkt när jag kom hem tog jag fram saxen och klippte av några lavendelblommor och lade dem på ett fat för att torka.Min mamma ska få en stor burk med härligt doftande lavendelsocker av mig i morsdag present.Sockret kan man sedan använda när man bakar tex lavendeldrömmar, lavendelskorpor eller en god sockerkaka.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.