Baka,  Efterrätt,  Fika,  Godis,  Högtid,  Måltid,  Mjuka kakor och söta pajer,  Pyssel,  Upplägg

Chokladpudding med Marianne till studentbuffén

I helgen gjorde vi chokladpudding till efterrätt på Lördagskvällen .Enklast möjliga efterrätten.Vi gjorde som så att vi tog fram små vinglas och hällde i chokladpudding(sådant pulver man vispar samman med lite mjölk)Innan chokladpuddingen stelnat lutade jag glaset lite fram och tillbaka för att få lite blomblad på insidan av glaset.Det blir som tre stycken blomblad.Vi lät chokladpuddingen stå i kylen tills den stelnat.Sedan sprayade vi på grädde och strödde över krossad Marianne.Supergott med mintsmaken och choklad.Ställ vinglaset på ett litet pajfat,fäst ett band runt foten av glaset och lägg några Marianne runt om.Det här kan jag tänka mig är lite smidigt att göra och ha på tex student buffén i små glas.

Kram sanna

Tips

Prova mitt recept på Mariannetryffel.Supergott till kaffet.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.