Efterrätt,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Julstrutar av tapet

Julelängtan gör sig påmind lite nu och då hos mig. Jag vill att den här julen ska bli perfekt och att julstressen inte infinner sig som den brukar göra. Jag kommer att börja lite förberedelser inför julen, så att december månad kan bli den där mysmånaden som jag så gärna vill att den ska vara. Jag tänkte ställa min vackra lilla picknickkorg med strutar som jag gjort av tapet i hallen.Strutarna ska jag fylla med julgodis, så när våra nära och kära kommer och hälsar på hos oss i juletid så får de ta med sig en liten strut när de går hem.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.