Efterrätt,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Julstrutar av tapet

Julelängtan gör sig påmind nu och då hos mig :)Jag vill att den här julen ska bli perfekt och att det inte ska vara den där julstressen som det lätt brukar bli.Det kommer bli att jag gör lite småsaker som förberedelser till julen,så att december månad kan bli den där mysmånaden som jag så gärna vill ha.Jag tänkte att jag i hallen ska ställa min vackra lilla picknickkorg med strutar som jag gjort av tapet.Strutarna ska jag fylla med julgodis:)Så när våra nära och kära kommer och hälsar på hos oss i juletid så får man ta med sig en liten strut när man går hem.

Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: