Familjeliv,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Ett litet tanketräd


Förra hösten fick jag ett vackert olivträd med härligt gröna blad av min mor och far. Jag har verkligen inte gröna fingrar, så trädet, som ska vara oerhört lättskött fick inga nya blad.
Trädet som var så fint hade jag inte mage att slänga och dåligt samvete hade jag för att inte skött det fina trädet. Så jag gjorde ett litet tanketräd av det istället.

Jag skrev små lappar med tankar och saker som betyder något för vår lilla familj och hängde upp lapparna med sytråd i trädet. Lite vit färg putsade jag krukan med och sen gick jag och köpte småsten och ett vackert band i blomsteraffären.

Så nu har jag ett litet träd här hemma,som ska ge mig tid till eftertanke.

Kram Sanna

2 Comments

  • sanna

    Tack :)Jag tror att om man inte har ett "visset olivträd" som jag hade, Så kan man ta en tjockare liten gren med många små grenar på.Ställa i en kruka och fylla på med sand och småsten,så får man ett träd.Jag funderar på om jag ska göra ett träd var till alla barnen 🙂
    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.