Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

Julstrutar av tapet
Julelängtan gör sig påmind lite nu och då hos mig. Jag vill att den här julen ska bli perfekt och att inte julstressen ska infinna sig som den lätt gör. Det kommer att börja med lite småsaker som förberedelser till julen, så att december månad kan bli den där mysmånaden som jag så gärna vill ha. Jag tänkte ställa min vackra lilla picknickkorg full med strutar som jag gjort av tapet i hallen. Strutarna ska jag fylla med julgodis. Så när mina nära och kära kommer och hälsar på hos oss i juletid så får de ta med sig en liten strut när de går hem.

Kram Sanna <3

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.