Baka,  Familjeliv,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord,  Julpyssel,  Pyssel

Julgodis & julpyssel samt lite treårstrots

I går hade jag och min storasyster julgodistillverkning med Saga, Stina och Love. Love han var inte så mycket med i själva tillverkningen men han höll oss sysselsatta kan jag lova. Han är inne i en riktig busa ,trotsa, kan själv period. Han är lika envis som söt såklart. Pappa Johnny var ute och snöröjde på sitt jobb, när han var klar fick han hämta en övertrött Love och åka hem med honom. Love fick Donalds på hemvägen. Maten han skulle ha ätit till lunch swishade han i ren treårs ilska rakt ner på golvet. Lotta hon hade preppat med tidning under hans barnstol och som tur var landade ingen mat på deras fina vita tapet ….puuuuuh. Sedan fortsatte vi årets julgodis tillverkning med julmusik i bakgrunden vintervitt utanför fönstren. Lotta hon skrattade åt mig. Jag har en förmåga att bli sådär väldigt “Ernstig” emellanåt. Åh tänk dig den här med en kopp te en vinterkväll…. har en förmåga att sväva bort i mina drömmar emellanåt. Skrattade faktiskt igår när jag såg att Ernst kirchstiger också har en svart bok där han skissar på sina ide’er. Min systerdotter Stina tyckte att det här får vi göra oftare. Smörkola med havssalt, polkagriskola, lakritstryffel, lakritskola och mycket mer blev det. Tycker det är mysigt att träffas och baka eller göra godis. Nästa gång ska vi laga storkok eller baka bröd tillsammans har vi bestämt. Väl hemma på kvällen badade jag och Love och sedan satt vi och mös framför tv:n. Love tittar på mig klappar mig på kinden och säger – “älklingk” .

Ha en mysig kväll

Kram sanna

2 Comments

 • Bara Anna

  Oh vad roligt att göra julgodis tillsammans, så fint det blev. Är lite nyfiken; är du föräldraledig eller vad jobbar du med? Själv är jag fortfarande hemma med vår Frans som är 2 år och 4 månader. Planerar att börja jobba i mars igen…
  Kram
  Anna
  Annacecar.blogspot.com

  • Sanna

   Tack Anna bästa som finns att baka och pyssla tillsammans tycker jag. Just nu jobbar jag som personlig assistent 50% samt så jobbar jag som inspirationsbloggare på presenten.com . Annars är jag hemma med Barnen vi är mycket hemma då två av mina barn har funktionshinder och behöver mycket lugn . I januari kommer jag att börja studera förhoppningsvis på en folkhögskola i vadstena en TextilLinje. Har kikat på din blogg vilka otroligt vackra ljus du gör . Kul att våra barn nästan är jämngamla Love fyller 3 i slutet av Januari .Ha en bra kväll. Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.