Familjeliv,  Högtid,  Julens dessertbord

Snöstorm och pepparkaksblommor

 

Här utanför mitt fönster råder full snöstorm . Skönt att vara inomhus och känslan blir att man befinner sig inuti en snöglob som man skakar på och snön virvlar runt. Lite mysigt. Lyssnar just nu på Enya och låten “may it be ” så underbart fin. I dag blir det att handla lite inför morgondagens julgodisdag med min syster Lotta, Systerdotter Stina,  Saga och Love. Tänkte visa en bild på mina små påsar med pepparkaksblommor jag gjort och som jag har tänkt att ge bort till mina nära och kära nu i Jul . 

Ha en mysig Lördag
Kram sanna

Såhär fint kan det bli när man dekorerar en födelsedagstårta med pepparkaksblommor.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.