Baka,  Efterrätt,  Fika,  Godis,  Högtid,  Julens dessertbord

Smörkola med havssalt

Godmorgon godmorgon

Nu är julbestyren i full gång. I dag kommer min vän Therese och jag ska hjälpa henne med lite julklappsfix på förmiddagen.
Just nu sitter Love och dricker välling och jag mitt morgonkaffe. Månaden före jul är lite magisk. Det är något speciellt med den där julkalendern, barnen liksom studsar glatt upp på morgonen. Har sett på ica Maxi att de rear ut tidigare års kalendrar. Det kanske vore något att testa här hemma. Lugna och förväntansfulla barn varje morgon. Nu måste Love och jag sätta lite fart och snygga till oss lite innan Therese kommer . Men först…. här är receptet på smörkola.

Ha en bra Dag
kram sanna

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.