Okategoriserade

Hemgjord “Ben & Jerry’s” à la dansk glassbägare

Vispad grädde blandad med kondenserad mjölk. Sedan har jag blandat i bitar av våffelkex, hallonmarmelad & bitar av kokosboll.

Häromdagen gjorde jag vår egen “Ben & Jerry’s” glass. Jag använde samma recept som när jag gjorde polkagrisglassen men uteslöt polkagrisen och den röda karamellfärgen. I stället hade jag i bitar av våffelkex, hallonmarmelad & små bitar av kokosboll (man tager vad man haver hemma). Smakade precis som en dansk glassbägare med kokosboll.

*Tips

Frys in glassmeten i en brödform klädd med bakplåtspapper, då blir den lätt att ta upp ur formen och skära i fina kuber.

Ha en fin dag i solen kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.