Familjeliv,  Fika,  Picknick & Knytkalas,  Pyssel,  Upplägg

Granna Gränna muggar

I Juni åker vi till Gränna med mina syskon,barn och respektive och min mor och far.Det ser vi fram emot jättemycket.Så lite Gränna inspirerat pyssel alá vitt rött och randigt passar bra tänkte jag.Jag älskar randigt.Leta i dina skåp och förråd och se om du kan hitta några glöggmuggar eller andra muggar i papp eller plast och dekorera dem som du vill och tycker är fint .Mina är röda glöggmuggar med guldsstjärnor på som jag limmat på “ränder” som jag klippt ut i vitt papp.Sedan har jag mätt ut tårtpapper så det ska passa i muggen.Vad muggarna ska vara till?De får du se i morgon.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.