Dryck,  Fika,  Högtid,  Julpyssel,  Pyssel,  Upplägg

Granna Gränna muggar – glöggmugg makeover

Jag vet att jag skulle vänta tills imorgon med att avslöja vad jag skulle ha mina glöggmuggar som jag “pimpat” till.Men barnen sover och mannen tittar på fotboll  så  jag tänkte att jag lika gärna kan kika in här och berätta .Jag köpte en muffinmaker för några månader sedan använde jag den ett par gånger.Men muffinsen blir ganska små,lagom stor för en glöggmugg.Inte så liten att den åker ner på botten av muggen utan fastnar lite snyggt högst upp.I kökslådan längst ner i köket har det legat glöggmuggar sedan jul och väntat på att jag ska komma på något bra användningsområde till dem.Så nu lite lim,vitt papper,Lite tårtpapper, några vimplar senare  bidde det så här.Lite Gränna romantiskt på något vis.

Kram sanna


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.