Familjeliv,  Högtid,  Pyssel,  Upplägg

Ett litet kalaspaket

Nu för tiden kan man köpa färdiga kalaspaket på ica maxi för 100-200 kr tror jag.Hmm tänkte jag som vanligt och så kom min” det måste jag prova att fixa själv tanke” upp.(av sådant man har hemma)Jag pimpade ju härom dagen glöggmuggar till gränna stil.Jag använde likadana glöggmuggar till att göra små glassbägare med dubbelsidigt presentpapper.I samma papper gjorde jag conewrappers sådana du sätter din glasstrut i och kan hålla glassen utan att bli kladdig.Små vimplar och små plockgodis påsar.Jag gjorde min egen mall till påsarna.Så ska mäta,rita om den så ni kan få den mallen.Väldigt lätta att göra och sedan bara att dekorera med fina klistermärken.Snackskartonger av mjölkkartong står på tur att fixas och lite vimplar sedan är mitt eget lilla kalaspaket färdigt att ställa i skåpet i väntan på kalas.
Kram sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.