Baka,  Efterrätt,  Fika,  Mellanmål,  Mjuka kakor och söta pajer,  Pyssel,  Upplägg

Kladdkaka för små prinsessor

Ända sedan jag var liten har jag älskat det där med prinssessor och prinsar. När jag fick tillfälle att klä ut mig var jag alltid prinsessa både hemma och i skolan med såklart. Jag hade en gyllene krona som mormor hade köpt till mig på Buttericks  i Stockholm. jag fick välja den  alldeles själv och till den hade jag en vit finstickad sjal med silverstrimmor i, som jag fått av min moster. Igår bakade jag små kladdkakor i min muffinmaker, den är ju egentligen inte avsedd för något annat än muffins men jag var tvungen att prova. Det fungerade och små, små kladdkakor blev det. Lagom stor bit åt en liten prinsessa/prins. Jag har lagt kladdkakan på på muffinsformar. Den undre har jag plattat till bara och den övre vita har jag klippt med vågtandad sax för att få den storleken mindre. En liten bit av tårtpapper (från ett litet tårtpapper) rullade jag ihop till en krona och en tandpetare och en vit stjärna fick bli ett spö/spira.Till små prinsar kan man göra små prinskronor i guldpapper. Grädde och små smultron eller hallon är gott att servera i små skålar bredvid.

Ha en underbar helg

Kram sanna


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.