Godis,  Pyssel,  Upplägg

Godistrutar till godismenyn

Lycka är en godisstrut......
Lycka är en godisstrut....
I helgen gjorde jag en godismeny till barnen och en av sakerna som stod på menyn var godisstrutar.För att göra dessa strutar använde jag mig av dubbelsidigt presentpapper(randigt på ena sidan och prickigt på den andra.Jag klippte ut en lagom stor bit med mönstrad sax för att få en vågig kant.Jag rullade den sedan till en strut och fäste den med en tejbit.Tjejerna fick randiga och killarna prickiga strutar.Jag fyllde sedan cellofanpåsar med godis som jag lade i struten.Påsen knöt jag ihop med ett vitt fint band och fäste en etikett som jag skrev barnens namn på.En liten fjäril på etiketten. Lite mysigt att få sin alldeles egna godisstrut på kalaset.På barnkalaset kan man tex använda struten som placeringskort.

*Alla produkter jag använt till mina godisstrutar kommer i från creativ company,vill du komma direkt till de produkter jag använt klickar du på länkarna i texten.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.