Dryck,  Pyssel

Gör en fin telåda

Så här såg lådan ut innan den blev en telåda...Jag har gjort en telåda som nu står på vårt köksbord.Telådan är gjord av en trälåda med glaslock som jag målat vit .Sedan har jag använt mig av rub on bokstäver på lådan.Bokstäverna gnuggar man fast.Jag fyllt lådan med gott te i olika smaker,socker och en liten sötsak.Mysigt att ha en telåda ståendes på köksbordet när man ska äta frukost eller får fikagäster.Bara att ställa fram så får alla välja sin egen favorit.Sedan doftar det ljuvligt när man lyfter på telådans lock också.Åh vad jag är förtjust i min lilla telåda.

Tips
*Hos Creativ company finns det trälådor i olika storlekar som du kan välja mellan och vill man kan man måla dit bokstäver med tunn pensel och svart färg,jag valde rubons så jag ska kunna ta bort dem och gnugga dit andra bokstäver när jag vill ändra tesorter.

*Det här är en perfekt present att ge bort,till någon man tycker om.

Kram sanna

4 Comments

 • Soheil

  Jag hittade precis till din blogg och jag är riktigt imponerad av all kreativitet! Blir grymt sugen på att pyssla lite jag med när jag läser dina inlägg och det blir nog till att börja med att göra en fin telåda! Tack för tipset!

  Jag ska förresten ut på picknick nästa helg, har du några förslag på lite finare maträtter att ta med sig? 🙂

  Tack på förhand!

  /Soheil

  • Sanna

   Hej Soheil!
   Åh va glad jag blir :)Känns jättekul att höra att du tycker om min blogg och att du hittat till den.Härligt med picknick på helgen.Jag skulle nog rekommendera att göra lite olika kalla spett,tex kycklingspett,köttbullespett,tomatspett med mozzarella eller laxspett.Sen är jag väldigt förtjust i icas färdiga sallasblandningar.Använd tex deras färdiga ceasarsallad och ta med dig plastmuggar på picknicken och fördela salladen i muggarna,sätt en plastgaffel i salladen(Knyt en fin rosett runt gaffelns skaft.Gott och jättefint.Sen ett gott bröd och lite goda röror är alltid gott.Hummus,fetaoströra eller ailoi kanske.Efterrätt på picknicken kladdkaka med vispgrädde & jordgubbar.
   Hoppas du får en trevlig picknick & ett härligt sommarväder 🙂
   Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.