Pyssel,  Tävling,  Tavlor

En liten tävling

Jag tänkte att jag skulle ha en liten tävling.Vinsten är en Guardian Angel tavla målad av mig.För att vara med och tävla så skriver du kommentarfältet vilken som är din favoritglass på sommaren och vilken färg du skulle vilja ha din ängel i om du vinner.
Kram sanna
Sista tävlingsdag 30:e Juni

6 Comments

 • Johanna Johansson

  Min favoritglass är nogger, den är nostalgitripp för mig.
  Om jag vann skulle jag vilja ha en rosa ängel som min dotter ska få hänga i sitt rum där det nu tapetseras för fullt…………….i rosa förstås!

 • Linda

  Min favoritglass är ……åh, det finns ju så många smaker. Men om jag ska välja en ur färdigglassortimentet så blir det tiptop. Så mycket minnen. Krisp, sött och glassigt, allt samlat i en och samma strut. Och alla barndomsminnen på det. Lovely!
  Annars älskar jag kulglass och då är det romrussin, ägglikör och dajm som är favoriterna. Kanske beror det mycket på att pappa och mamma alltid köpte de smakerna när jag var mindre. Nu när pappa inte lever längre, minns jag de stunderna genom glassen 🙂

  Om jag vinner önskar jag mig en tavla i limegrönt, den skulle göra sig fint på vår vägg där vi har familjefoto, tänkvärda ord och fina saker på en byrå därunder 🙂

 • Helén Karlsson

  Hej..

  Favoritglass är Piggelin….sommrig isglass….

  Om jag vinner tavlan så vill jag att den går i ljusrosa..

  Ha en trevlig Midsommar

  Mvh Helén

 • Sanna

  Hej Angela:) Kul att du vill vara med att tävla om en Guardian angel tavla.Orange bröllopstema låter väldigt läckert tycker jag.Konsten att virka har jag inte lärt mig än men det står på listan av saker jag vill lära mig.Jag vill så gärna virka mina egna cupcakes att ha på köksbordet.Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.