Fina och goda tilltugg till soppan, buffébordet eller ostbrickan gör du lätt av frysta smördegsplattor. Skär dem i tunna remsor och gör sedan flätor (se bilder nedan). Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla med uppvispat ägg, strö över flingsalt, timjan & svarta sesamfrön. Grädda i ugnen på 200˚ tills de är gyllenbruna.
Kram Sanna
![](https://i0.wp.com/www.sannaspicknickkorg.se/wp-content/uploads/2020/09/20200906_102659-960x1280.jpg?resize=960%2C1280&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.sannaspicknickkorg.se/wp-content/uploads/2020/09/IMG_20200906_113134_677-960x960.jpg?resize=960%2C960&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.sannaspicknickkorg.se/wp-content/uploads/2020/09/20200906_103813-960x1280.jpg?resize=960%2C1280&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.sannaspicknickkorg.se/wp-content/uploads/2020/09/wp-1599503567083-960x1280.jpg?resize=960%2C1280&ssl=1)