Loppisfynd,  Pyssel

En uggla och en godisburk

Ugglor är bland det gulligaste som finns tycker jag och när jag hälsade på inne hos Sandra såg jag att hon dekorerat en burk med just en uggla.Sandra berättade för mig att den ugglan kom från ett tapetprov,men gav förslaget att jag skulle prova att göra en egen uggla.Nu  har jag gjort det, en liten baby uggla som jag satt in i en ram och i samma papper dekorerade jag en liten burk pringels.En godisburk och en uggla.Love blev jätteförtjust i den lilla ugglan,så nu ska jag göra flera ugglor och sätta i hans rum.Tack Sandra.Det prickiga pappret jag gjort ugglan och klätt burken med är ett dubbelsidigt presentpapper som du hittar här.

kram Sanna  

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.