Baka,  Dryck,  Efterrätt,  Fika,  Måltid,  Mellanmål,  Paj & Pizza,  Picknick & Knytkalas

Arlas blåbärspaj och champagne

Till efterrätt  på vår bröllopsdag bakade jag  blåbärspajer  med mandel i små portionsformar.Jättegott med “mandelsmulet” ovanpå pajen.I orginalreceptet finns det förslag på en vaniljsås man kan göra till och den gjorde jag.Pricken över iet  blev det med vaniljsåsen som var otroligt god.Jag lade upp pajformarna på lite större fat med ett litet glas med vaniljsås och lite tillbehör till pajen.Mörk choklad,lime eller extra vaniljsocker att smaksätta sin paj med.Jag provade att riva lite mörk choklad över min paj och det passade väldigt bra till blåbären.Jag dekorerade pajerna med en liten kvist blåbärsris och sedan serverades efterrätten med ett glas champange.En efterrätt som passar perfekt på bröllopsdagen.Receptet på  blåbärspajen med mandel hittar du här och andra goda recept hittar du på Arla.se

Kram Sanna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.