Baka,  Högtid,  Måltid,  Upplägg

Bröllopsdagsmiddag för två

Tänkte att jag skulle kika in och visa ett par bilder från helgen.I helgen firade vi ettårig bröllopsdag  och egentligen hade vi tänkt att åka iväg till smögen och fira där men istället firade vi i stugan.Jag ville göra det lite “smögen inspirerat” så med gamla konservburkar som hållare till besticken,gammalt tidningspapper,rep ,zinkhinkar,röda julgardiner,blå, vitrutig duk,små båtar,färska räkor,hummer ,champange och blåbärspaj blev det precis så som vi ville ha det.Först dukade jag nere vid bryggan men när jag nästan var klar kom ösregnet.Men det var mysigt att sitta inne i stugan också med regnet utanför.Det blev en mysig bröllopsdag.
Kram sanna

One Comment

  • Sanna

    Tack Angela det var mysigt.Kul att vi har samma bröllopsdag och varit gifta lika länge.Att åka på spa låter toppen på bröllopsdagen tycker jag och att åka spå spa är något som jag verkligen längtar efter nu och bara vara :)Ha det gott så länge kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.