Efterrätt,  Fika,  Godis,  Högtid,  Pyssel

Godisbuffé på kalaset

När Saga Fyllde tio år och önskade hon sig en godisbuffé , med massor av godis, chips, salta pinnar, grönsaker, dipp och partyhattar. Vimplarna över godisbuffén har jag gjort av presentpapper och lite olika band som jag knöt ihop till ett  lite längre band. Siffrorna över vimpeln har jag gjort av aluminiumfolie som jag format till siffror.

Tänkte jag skulle visa lite bilder från godisbuffén som jag kan rekommendera er att göra om man har barnkalas. Blev så uppskattat. Perfekt om barnen ska kolla på film på kalaset, de kan då gå iväg och välja precis det filmgodis de vill ha. Jag använde kaffemuggar till “godismuggar”, gamla kaffekoppar satte jag klisterbård på och fyllde med snacks. På vita påsar klistrade jag hjärtan som jag klippt av papptallrikar och  vips blev det en popcornpåse. Man tar lite av vad man har hemma och använder sig av. Jag tycker det är lite mysigt med små skyltar så jag gjorde en som det stod godisbuffé på och en menyskylt. Mina vita dalahästar klädde jag med lila prickiga band. Nu är det snart dags att planera för Alfreds födelsedag han blir 8 år och vill ha hamburgare på sitt kalas. 

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.