Familjeliv,  Högtid,  Julpyssel,  Pyssel

En skrivare & julklapp till fröken

Hej hej

Jag skulle ju berätta vad jag fick i present av min underbara  familj.De hade samlat till en skrivare och  fint fotopapper.Stooor lycka kan jag säga det är något som jag velat ha länge är jätte glad för den.Min lamineringsmaskin kommer nog bli lite avis den närmsta tiden för nu är det min skrivare som gäller.Den kan skanna,kopiera och hmm vad kan den mera.Ja det är just det jag håller på och lär mig.Som ni säkert läst tidigare så är jag inte den mest tekniska utan får hålla på länge innan jag och en teknisk pryl blir vänner.Men till slut så lär jag mig även fast det tar lite tid.Då blir man lite extra stolt över sig själv.Idag har jag testat min fina skrivare så jag kopierade en julmus som jag målat tidigare och så skrev jag ut små bilder med min sannaspicknickkorg bild.En tavla och ett kort till en av barnen fröknar i julklapp blev det.

Kram sanna

Ps.Tack igen för den fina presenten min kära familj.

En liten julmus
En liten julmus
Julkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.