Familjeliv,  Högtid,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel,  Tavlor

En liten skyddsängel

God morgon

Jag måste bara säga att jag så glad idag.Jag har lärt mig att förstora och förminska med min skrivare.Så nu har jag gjort små tavlor av mina Guardian angels som jag förminskat lite och satt i en mindre ram.På det vita pappret ska jag skriva en liten text.Håller på och funderar lite om vad där ska stå.Till varje tavla som jag gör kommer jag nu kunna göra ett tillhörande kort med samma bild som i tavlan.Den här rosa Guardian Angeln ska Saga ha på sitt nattduksbord bredvid sängen.Min storasyster Lottas barn Axel och Stina har fått Guardian Angels av mig när de fyllt år.Lotta berättade härom dagen för mig att de är jätteförtjusta i sina änglar och sover gott med dem i sina rum.Det känns otroligt härligt tycker jag för det är precis så jag vill att mina änglar ska vara.Lugnande och beskyddande.

Ha en bra dag

Kram Sanna

En ny Guardian Angel
En ny Guardian Angel
Ett litet kort
Ett litet kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.