Familjeliv,  Högtid,  Julpyssel,  Pyssel

En liten bordsgran

Godmorgon

Igår var vi på två jättefina luciafirande, först tittade vi på Alfreds luciatåg. I Alfreds klass är det övervägande killar, så nitton stycken stjärngossar, två tärnor och två stycken lucior var det som lussade för oss. Sedan på eftermiddagen var det dags att titta på lilla Love på dagis. De hade sitt luciafirande ute. Love var så söt, han såg ut som en liten michelingubbe i pepparkaksdräkt. Han hade sin overall under, köpte två storlekar större dräkt, så han skulle kunna ha det över Ytterkläderna. Köper man en större pepparkaksdräkt får man också en större pepparkakshatt. Så Love han såg lika förvånad ut som rumpnissen i Ronja Rövardotter -Nu blev det kväller. Sedan blev vi bjudna på glögg och pepparkaka. I går var det riktigt kallt och blåsigt så vi stannade endast en kort stund på dagis och gick sedan hem och fikade på det som var kvar från helgens dessertbuffé. Men oj vad tomt det blev på vårt sideboard. Jag gick in i pysselrummet och hittade en gammal blekt lampskärm, tapet, presentsnöre, häftapparat, tårtpapper och aluminiumfolie. En gran fick det bli att ställa på sideboardet. Jag häftade fast tapet runt lampskärmen (som fick vara som en stomme) och formade den till en strut. Sedan klädde jag den med aluminiumfolie och knöt runt lite grått presentsnöre. Sedan dekorerade jag granen med spetsen från lite tårtpapper. Jag ställde granen på mitt fina tårtfat som jag vann hos tårtpalatset. Sedan strödde jag lite konfetti runt. Den fina tavlan fick jag av min fina vän Lisa i present här om dagen, blev helt kär i den tavlan. Granen blev så mycket glamour med aluminiumfoliet så det blev nog mer en nyårsgran tror jag.

Ha en bra dag

Kram Sanna

En bordsgran av aluminumfolie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.