Baka,  Familjeliv

Bruna bananer – banankaka

Hej Allihopa och underbara Fredag!

Nu har det legat ett gäng bruna bananer i vår fruktskål ett par dagar och varje dag jag gått förbi dem har jag tänk att jag ska baka banankaka av dem.Så idag fick det bli ett tidigt morgonbak för lilla Love och mig.När barnen kommit iväg till skolan bakade vi banankaka.Åh vad det doftar gott när man bakar banankaka .Strösockret var slut så jag fick mixa lite pärlsocker lite fort i mixern och de fungerade bra det också.Smeten hällde jag i avlånga bakformar men det går lika bra med en vanlig rund springform.Receptet lägger jag ut här inom kort.Mycket att styra med idag då det är helg och så.

Ha en mysig fredag och släng inte dina bruna bananer,baka med dem.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.