Efterrätt,  Fika,  Måltid,  Mellanmål

Två små apor och lite nyponsoppa

God morgon

Färdig nyponsoppa och små mandelbiskvier blev det igår till mellis. Bara att öppna förpackningen och hälla upp i små karaffer, stoppa i sugrör och några drinkparasoll. Mandelbiskvierna lade jag i en liten oval zinkhink och så lånade jag lilla Loves älskade papor (apor) och satte dem på serveringsfatet. Men jag fick bara låna dem en liten stund, sen ville han ha dem igen, sötisen. Visst är nyponsoppa gott och ca 7 kronor kostade 1 l på Ica Maxi, billigt och bra tycker jag. Mysigt onsdags mellis blev det med två små apor och lite nyponsoppa.

Ha en bra dag

Kram Sanna

2 Comments

  • Linda

    Bra mellis, och som vanligt hos dig så festligt serverat! Ps. Sanna, Berry Boost från Voltaire undrade du var jag hade köpt. Jag har köpt på både Coop och ICA i Stockholm. De kan finnas på lite udda ställen i butiken: Kassan, bakgrejor, barnmat eller helt enkelt där de har russin, så man får spana runt lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.