Måltid,  Upplägg

Skäm bort dig själv med en tallrik – kantarellpasta

Tänk vad viktigt det är med egentid eller att skämma bort sig själv lite. Det  kan vara precis vad som helst. I fredags efter jobbet gick jag förbi Burger King på vägen hem. Helt tomt på folk var det så jag beställde en cheeseburgare, en dricka och satte mig vid ett bord och läste Amelia hösttidning i en kvart. På den lilla stunden av egentid fick jag massor av energi och kände mig lite så där vardagslycklig. Jag tror nästan att jag  får boka in små stunder till egentid för det är så lätt att man glömmer bort sig själv om man har en hektisk vardag. Ett annat sätt att skämma bort sig själv är ju att laga god mat. Hos Helena och bara en kaka till hittade jag det bästa receptet om man vill skämma bort sig själv lite nu i höst, himmelskt god kantarellpasta. Prova du med.

Ha en skön måndag

Kram Sanna 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.